Alles wat je moet weten over een visum voor het reizen naar Kosovo

Blog

Voordat u naar Kosovo reist, moet u weten wat de visumvereisten zijn en of u al dan niet een visum nodig heeft. Volgens het visumbeleid van Kosovo moeten alle reizigers een visum verkrijgen bij de dichtstbijzijnde diplomatieke missie van Kosovo. De polis bevat echter ook een lijst met visumvrije nationaliteiten. Ze kunnen zonder visum naar Kosovo reizen zolang hun reis niet langer duurt dan 90 dagen binnen een periode van 180 dagen. Visumvrijstelling wordt ook gegeven aan houders van diplomatieke en dienstpaspoorten.

Om te weten of u al dan niet visumvrij bent, kunt u het visumbeleid van Kosovo lezen. Het is vrij toegankelijk. Het gebruik van iVisa’s Visa Checker is echter toegankelijker. Het enige wat u hoeft te doen is op de Visa Checker-knop te klikken die u in de rechterbovenhoek ziet en de vakjes in te vullen. U moet uw nationaliteit selecteren in het vervolgkeuzemenu aan de linkerkant en aan de rechterkant moet u Kosovo als uw bestemming kiezen. Het resultaat zal u vertellen of u een visum nodig heeft of niet. Als u dat doet, krijgt u nuttige informatie, zoals een lijst met de dichtstbijzijnde ambassades waar u zich kunt aanmelden.

Aangezien er geen elektronische visa beschikbaar zijn voor Kosovo, kan iVisa geen visumaanvragen in behandeling nemen. Desalniettemin willen we u op alle mogelijke manieren van dienst zijn, daarom staat onze klantenondersteuning tot uw beschikking. De service is 24/7 beschikbaar en is geheel gratis.

Als u een visum nodig heeft om naar Kosovo te reizen, moet u informeren naar de vereisten zodat u zeker weet dat u hieraan voldoet. U kunt veel informatie online vinden, maar we raden u aan deze alleen als referentie te gebruiken. De informatie die u online ziet, is niet altijd de meest betrouwbare. We raden u daarom aan de uitgevende autoriteit te bellen en daar uw vragen te stellen. Zij kunnen u de meest legitieme antwoorden geven. Wat we u ondertussen kunnen vertellen, is dat alle reizigers die een reis naar Kosovo maken, een paspoort moeten hebben dat niet verloopt gedurende ten minste nog eens 6 maanden vanaf de datum van aankomst.

Helaas kunnen we u niet actief helpen om uw visum voor Kosovo te krijgen, maar we hopen dat bovenstaande informatie u een startpunt geeft. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *